Fornye lisensen med en reserveaktiveringskode

Hvis du har en ny aktiveringskode, kan du legge den til i programmet for å bruke den som reservekode. Når den gjeldende lisensen utløper, aktiveres programmet automatisk med reserveaktiveringskoden. På denne måten kan du sikre uavbrutt beskyttelse for enheten din.

Det finnes tilfeller der du ikke kan legge til en reserve-aktiveringskode.

Slik legger du til en reserve-aktiveringskode:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil.
  3. Under lisensinformasjonen klikker du på de tre prikkene og velger Skriv inn aktiveringskode.
  4. Skriv inn aktiveringskoden i feltet og klikk på Lagre aktiveringskode.

Reserve-aktiveringskoden vises i vinduet Lisensdetaljer.

Hvis du skriver inn en reserveaktiveringskode som ble utstedt for flere enheter, må du følge trinnene for å bruke reservekoden på alle enheter der du vil fornye lisensen automatisk.

Det gjøres et forsøk på å aktivere og fullstendig bekrefte reservekoden når den gjeldende lisensen utløper, eller hvis den gjeldende lisensen fjernes fra enheten. Programmet bekrefter utløpsdatoen til reserveaktiveringskoden, maksimalt antall enheter som lisensen kan brukes på og kompatibiliteten til lisensen med den installerte versjonen av programmet. Det kan være nødvendig å koble til kontoen på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security under aktivering av en reserveaktiveringskode.

Hvis reserveaktiveringskoden du legger til allerede er brukt på denne enheten, eller på en annen enhet, brukes datoen da programmet ble aktivert med denne koden for første gang som aktiveringsdato for fornyelse av lisensen med reservekoden. Hvis du vil fornye lisensen, legger du til en reserveaktiveringskode som har en utløpsdato som er senere enn utløpsdatoen for lisensen som brukes av programmet.

Hvis programmet ikke ble aktivert automatisk med en reserve-aktiveringskode, kan du aktivere det manuelt ved å klikke på Prøv på nytt-knappen. Hvis gjeldende lisensnøkkel er blokkert, kan du klikke på Aktiver nå for å aktivere programmet med en reserveaktiveringskode.

Det kan ta opptil 24 timer før riktig lisensstatus vises etter at kjøpet er gjennomført.